Energieleveranciers Gelderland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gelderland vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke acties die je niet via de website van o.a. Budget Energie en Oxxio kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en vlug. Op de site vind jij bruikbare feiten en tips t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gelderland

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Gelderland? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren de meeste aanbieders een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €80 t/m €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken IJsselham.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gelderland mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarna tref jij een tabel met relevante energiebedrijven. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op de site vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.375 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot aan Pure Energie.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gelderland

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van energieleverancieractie.nl kan je binnen no-time energieprijzen Gelderland vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en kies onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan rechts en signaleer à la minute de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Schiedam afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Gelderland?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Gelderland mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Gelderland? Op deze website lees je een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Essent en natuurlijk Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl met een verbruik van 1550 kWh t/m 2950 kWh stroom en 800 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: check wel de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gelderland. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energiemaatschappij. In deze mail of brief lees je alle tarieven en voorwaarden (denk aan leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel moet dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Gelderland. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Ook krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “actie Stedin“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Gelderland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gelderland

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Gelderland en betaal minder voor gas en licht!