Energieleveranciers IJsselham Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in IJsselham vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke kortingsacties die men standaard niet bij onder andere Greenchoice of Vattenfall kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier vind jij bruikbare aanwijzingen en tips bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier IJsselham

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in IJsselham? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen veel organisaties een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €80 t/m €190. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Starnmeer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in IJsselham december 2023? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire partijen vergelijken. Van Engie tot en met MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in IJsselham

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kan jij snel energieprijzen IJsselham vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en vind meteen de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en ontdek direct de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Bunschoten-Spakenburg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in IJsselham?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in IJsselham december 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in IJsselham? Op deze website vind jij een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco en ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2050 kWh – 3450 kWh stroom plus 950 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check altijd de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in IJsselham. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieaanbieder. In deze mail of brief tref jij de kosten en bijkomende kosten (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Het lopende energiecontract wordt stopgezet. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande aanbieder. Meestal moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting jouw oude energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in IJsselham. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Tevens ontvang jij een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “overstappen naar Enexis“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Steenwijkerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Atag, AWB of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in IJsselham

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in IJsselham en bespaar op gas en licht!