Energieleveranciers Hempens Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hempens vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals E.ON en Innova Energie kunt vinden. Overstappen van energie gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Hieronder vergaar je functionele feiten en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hempens

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hempens? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden veel maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €100 – €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Schiedam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hempens juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je treft rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.475 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €345 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hempens

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie vlug energieprijzen Hempens vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en kies binnen no-time het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk meteen de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Berkel en Rodenrijs afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Hempens?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hempens juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Hempens? Op deze website vind jij een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1750 kWh – 2700 kWh stroom en 700 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hempens. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het werkende energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. Meestal gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Hempens. Je ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Enexis overstappen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Leeuwarden.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Intergas, Nefit, AWB, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Hempens

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Hempens en bezuinig op gas en licht!