Energieleveranciers Oirlo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oirlo vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Eneco of Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en probleemloos. Op deze website vergaar je handige informatie en tips bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oirlo

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oirlo? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast gunnen veel organisaties een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €150 t/m €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Friesland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oirlo mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarop check je een overzicht met relevante energieleveranciers. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 600 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Eneco tot en met Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oirlo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men direct energieprijzen Oirlo vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en zoek probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vind ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Helmond afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oirlo?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Oirlo mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Oirlo? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2200 kWh tot 3950 kWh stroom en 900 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oirlo. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je werkende contract wordt beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter moet dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Oirlo. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “maandelijkse kosten Stedin“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers doen hier aan mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Venray.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Oirlo

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Oirlo en betaal minder voor gas en licht!