Energieleveranciers Numansdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Numansdorp vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve welkomstacties die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond of Qurrent ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Hieronder vergaar je praktische aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Numansdorp

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Numansdorp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en locatie. Ook moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €180 t/m €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zurich.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Numansdorp april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna vind je een lijst met relevante energiecontracten. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Numansdorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kun je eenvoudig energieprijzen Numansdorp vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Heide afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Numansdorp?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Numansdorp april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Numansdorp? Op energieleverancieractie.nl check je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 2350 kWh t/m 4400 kWh stroom en 700 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: doorzoek wel de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Numansdorp. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende aanbieder. Daarin lees je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiecontract wordt beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw oude energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Numansdorp. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Tevens incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “maandelijkse kosten Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Cromstrijen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Nefit, Vaillant, Remeha of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie minimaliseert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Numansdorp

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Numansdorp en bezuinig op gas en licht!