Energieleveranciers Zurich Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zurich vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke kortingsacties die jij via de sites van onder andere Clean Energy of Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Op deze website bekijk je handige aanwijzingen en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zurich

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zurich? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €90 t/m €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Houwerzijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zurich juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een tabel met de beste energieleveranciers. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende providers vergelijken. Van Fenor tot aan UnitedConsumers.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zurich

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kun je rap energieprijzen Zurich vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en zoek meteen het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vind binnen no-time de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Sas van Gent afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Zurich?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Zurich juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Zurich? Op deze pagina check je een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent maar ook Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1850 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: doorzoek altijd de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zurich. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieleverancier. Hierin vind jij alle tarieven en regelgeving (onder andere aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Dat werkende gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Zurich. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bijstellen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “actie Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers doen hier aan mee. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Zurich

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Zurich en betaal minder voor gas en licht!