Energieleveranciers Notter Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Notter vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals Essent of Qurrent kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Hieronder vind jij nuttige toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Notter

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Notter? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren de meeste leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 tot €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Zuidzande.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Notter juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een resultatenpagina met relevante energieleveranciers. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Energieflex tot en met Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €345 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Notter

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan jij à la minute energieprijzen Notter vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk snel de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hegebeintum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Notter?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Notter juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Notter? Hieronder bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice en ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 2400 kWh tot 2950 kWh stroom plus 700 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Notter. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen organisatie. Daarin tref je de kosten en voorwaarden (zoals leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Dikwijls doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Notter. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “maandelijkse kosten Energieflex“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn zon en wind (energie). Een groot aantal leveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Wierden.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Vaillant, Atag, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Notter

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Notter en bespaar op gas en licht!