Energieleveranciers Noordscheschut Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordscheschut vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Engie en Vandebron ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en snel. Hier vind jij praktische aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Noordscheschut

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Noordscheschut? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden de meeste organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 tot €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zuidlaren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordscheschut juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan tref jij een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Noordscheschut

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze zoekmachine kun jij moeiteloos energieprijzen Noordscheschut vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en kies onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk onmiddellijk de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Heerle afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Noordscheschut?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Noordscheschut juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Noordscheschut? Onder dit stukje check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1750 kWh – 3250 kWh stroom en 1100 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: bekijk altijd de condities van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Noordscheschut. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen maatschappij. In dit schrijven bekijk je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Dat oude contract wordt opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Noordscheschut. Het is nog even wachten op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook krijg je een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “maandelijkse kosten Budget Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Hoogeveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Noordscheschut

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Noordscheschut en bezuinig op gas en licht!