Energieleveranciers Heerle Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heerle vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals DELTA en Qurrent kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site vind je handige informatie en handreikingen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heerle

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Heerle? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens schenken sommige bedrijven een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €150 tot +/- €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken s-Heerenberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heerle juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een overzicht met de beste energieleveranciers. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hieronder vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle erkende partijen vergelijken. Van Essent tot NLE.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heerle

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze zoekmachine kan men vlug energieprijzen Heerle vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en kies vlug de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en achterhaal vlug de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Beerze afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Heerle?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Heerle juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Heerle? Hier vind je een lijstje met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1500 kWh tot 3050 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Heerle. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref je de prijzen en bijkomende kosten (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande leverancier geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Heerle. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Bovendien krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Endinet Groep oversluiten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Roosendaal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heerle

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Heerle en bezuinig op gas en licht!