Energieleveranciers Zuidlaren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zuidlaren vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld De Vastelastenbond en UnitedConsumers ontvangt. Overstappen gaat handig en probleemloos. Hier vind jij functionele aanwijzingen en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zuidlaren

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Zuidlaren? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden de meeste organisaties een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €115 – €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hoogvliet.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zuidlaren juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 625 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle bekende partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Pure Energie.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zuidlaren

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kan je moeiteloos energieprijzen Zuidlaren vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en selecteer vlug de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vergelijk direct de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in s-Heerenberg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Zuidlaren?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Zuidlaren juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Zuidlaren? Op deze pagina doorzoek jij een ranglijst van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1500 kWh t/m 3200 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: achterhaal altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Zuidlaren. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Daarin zie jij de kosten en kleine lettertjes (zoals opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige energiepakket wordt opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande leverancier. Meestal gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Zuidlaren. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Voorts krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “oversluiten RENDO Netwerken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Tynaarlo.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Zuidlaren

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Zuidlaren en bespaar op gas en licht!