Energieleveranciers Nooitgedacht Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nooitgedacht vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als E.ON en Pure Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en snel. Hier lees je nuttige informatie en adviezen voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nooitgedacht

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nooitgedacht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden enkele bedrijven een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot +/- €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zonnemaire.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nooitgedacht juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop tref jij een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Moeite bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met NLE.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nooitgedacht

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze tool kan men eenvoudig energieprijzen Nooitgedacht vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en bekijk snel de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check direct de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Heeg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nooitgedacht?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Nooitgedacht juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nooitgedacht? Op deze website bekijk je een aantal van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice maar ook Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio gerekend met een verbruik van 2200 kWh – 4450 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nooitgedacht. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In dit schrijven tref je de kosten en extra regels (zoals energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende contract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Meestal moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nooitgedacht. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “groene stroom Vandebron“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Vaillant, Nefit, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nooitgedacht

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Nooitgedacht en betaal minder voor gas en licht!