Energieleveranciers Nijverdal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijverdal vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. DELTA of Vattenfall kan scoren. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Op de site vind je toepasbare aanwijzingen en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nijverdal

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nijverdal? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren veel leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €160 tot €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zijldijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijverdal juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.375 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €295 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nijverdal

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze tool kan je eenvoudig energieprijzen Nijverdal vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en bekijk direct het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk meteen de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Havelte afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nijverdal?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nijverdal juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nijverdal? Hieronder bekijk je een aantal van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers met een verbruik van 1800 kWh – 3150 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nijverdal. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. Hierin tref je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (onder andere opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Je actuele contract wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Nijverdal. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment aanpassen. Tevens ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “groene stroom Powerpeers“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Hellendoorn.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Atag, Vaillant, Intergas of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nijverdal

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Nijverdal en bespaar op gas en licht!