Energieleveranciers Nijeberkoop Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijeberkoop vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel unieke kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals Energiedirect.nl en Qurrent kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op de site doorzoek jij bruikbare feiten en tips voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nijeberkoop

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nijeberkoop? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast geven veel maatschappijen een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 – €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Zeijerveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijeberkoop juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met relevante energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €305 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nijeberkoop

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van de vergelijker kan jij vlug energieprijzen Nijeberkoop vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en bekijk binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Harkema afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nijeberkoop?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nijeberkoop juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nijeberkoop? Op deze pagina vind je een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 1700 kWh – 2950 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer altijd de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nijeberkoop. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind je de overeengekomen kosten en voorwaarden (zoals regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nijeberkoop. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook krijg jij de eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “groene stroom Energiedirect.nl“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Ooststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nijeberkoop

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Nijeberkoop en bespaar op gas en licht!