Energieleveranciers Zeijerveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zeijerveld vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Essent of NLE kan afsluiten. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vergaar je praktische toelichtingen en support ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zeijerveld

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Zeijerveld? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Ook bieden sommige maatschappijen een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 t/m €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Hoeven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig complexe rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zeijerveld mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Fenor tot aan Vattenfall.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €235 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zeijerveld

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze tool kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Zeijerveld vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en kies vlug de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en signaleer snel de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Rohel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zeijerveld?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Zeijerveld mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zeijerveld? Op energieleverancieractie.nl check je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Vattenfall + Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1800 kWh tot 3400 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer ten alle tijde de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zeijerveld. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele energiecontract wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Zeijerveld. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarnaast ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “oversluiten Clean Energy“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Assen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Zeijerveld

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Zeijerveld en bespaar op gas en licht!