Energieleveranciers Nij Beets Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nij Beets vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke acties die je niet via de website van onder andere Fenor of Vrijopnaam ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij praktische feiten en hulp t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nij Beets

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nij Beets? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Tevens verstrekken veel aanbieders een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €95 – €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Zeijen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met nogal een complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nij Beets juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een lijst met relevante energiecontracten. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle grote partijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nij Beets

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Nij Beets vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en vind meteen het goedkoopste contract. Meer info over een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en check direct de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Harich afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nij Beets?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nij Beets juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nij Beets? Op deze website check je een lijstje met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco en ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 3850 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: doorzoek wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nij Beets. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energieaanbieder. In deze mail of brief tref jij de kosten en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende pakket zal worden beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Nij Beets. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Voorts ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “groene stroom E.ON“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Opsterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Nij Beets

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Nij Beets en bespaar op gas en licht!