Energieleveranciers Harich Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Harich vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel speciale kortingsacties die jij via de sites van onder andere Huismerk Energie of Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen gaat handig en vlug. Hier vind je bruikbare aanwijzingen en handreikingen bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Harich

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Harich? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven sommige bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Rogat.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Harich juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna check je een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Vattenfall.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Harich

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Middels energieleverancieractie.nl kun jij rap energieprijzen Harich vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek meteen de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Badhoevedorp afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Harich?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Harich juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Harich? Nu vind jij een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2300 kWh tot 3350 kWh stroom en 1000 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer altijd de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Harich. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe organisatie. Hierin bekijk je de geldige tarieven en extra regels (denk hierbij aan verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende contract wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Meestal doe je dit vlak voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Harich. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarnaast krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Allure Energie oversluiten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Friese Meren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Harich

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Harich en bezuinig op gas en licht!