Energieleveranciers Zeijen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zeijen vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die jij via de sites van o.a. Clean Energy of MAIN Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en snel. Op deze pagina lees je toepasbare gegevens en adviezen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zeijen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zeijen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast gunnen sommige organisaties een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €115 tot €265. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hoenzadriel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zeijen mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een lijst met relevante energie aanbieders. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Eneco tot aan NLE.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Zeijen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Zeijen vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een zekere aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk binnen no-time de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Rogat afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Zeijen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Zeijen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Zeijen? Op deze pagina lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Greenchoice maar ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent met een verbruik van 1850 kWh tot 4150 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zeijen. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. In dit schrijven lees jij alle tarieven en extra regels (denk aan energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je werkende energiepakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier geeft dit door aan jouw oude maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Zeijen. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook incasseer jij een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “oversluiten Anode Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Tynaarlo.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Atag, AWB, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Zeijen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Zeijen en betaal minder voor gas en licht!