Energieleveranciers Nieuwersluis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwersluis vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke acties die je niet via de website van o.a. Clean Energy of Pure Energie kunt vinden. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier lees je toepasbare feiten en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwersluis

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuwersluis? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Verder moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook gunnen sommige organisaties een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €130 tot +/- €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Zaandam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwersluis mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna check je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hierna vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Fenor tot Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €265 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwersluis

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels de vergelijker kun jij meteen energieprijzen Nieuwersluis vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en bekijk vlug het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal snel de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hallum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nieuwersluis?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Utrecht)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Nieuwersluis mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nieuwersluis? Hieronder doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall maar ook Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 2250 kWh t/m 3750 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuwersluis. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande organisatie. Daarin zie jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het werkende energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande leverancier. Dikwijls dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Nieuwersluis. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie-aanbieder Vrijopnaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Stichtse Vecht.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuwersluis

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwersluis en bespaar op gas en licht!