Energieleveranciers Hallum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hallum vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Engie en Oxxio ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze website lees je nuttige details en support voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hallum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Hallum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en postcode. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden veel maatschappijen een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot +/- €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Rijnsburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hallum februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan check je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €455 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hallum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze speciale vergelijker kan je ogenblikkelijk energieprijzen Hallum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en vind meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en signaleer binnen no-time de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Avenhorn afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hallum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Hallum februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hallum? Op de site bekijk je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 1550 kWh tot 3200 kWh stroom plus 750 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: controleer uiteraard de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hallum. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan lees jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (onder andere opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Je vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Hallum. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Powerpeers kosten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). De meeste aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Ferwerderadiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Remeha, Atag, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Hallum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Hallum en betaal minder voor gas en licht!