Energieleveranciers Rijnsburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rijnsburg vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Huismerk Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op de site bekijk je handige toelichtingen en handreikingen bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rijnsburg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rijnsburg? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien geven enkele aanbieders een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €130 tot +/- €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Blessum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rijnsburg juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna volgt een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hierna vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot en met Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rijnsburg

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door de vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Rijnsburg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en zoek ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en achterhaal meteen de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kornhorn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Rijnsburg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Rijnsburg juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Rijnsburg? Hieronder vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent gerekend met een verbruik van 2000 kWh t/m 3400 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: doorzoek altijd de condities van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Rijnsburg. Als je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het vorige energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Rijnsburg. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Voorts incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “gas van MAIN Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Katwijk.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag vermindert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Rijnsburg

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Rijnsburg en betaal minder voor gas en licht!