Energieleveranciers Nieuwerbrug aan den Rijn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwerbrug aan den Rijn vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. Anode Energie en Qurrent kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en prettig. Hier vind je handige informatie en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwerbrug aan den Rijn

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwerbrug aan den Rijn? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en adres. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Tevens schenken sommige aanbieders een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot +/- €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ypecolsga.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwerbrug aan den Rijn juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Energieflex tot Vandebron.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kan men meteen energieprijzen Nieuwerbrug aan den Rijn vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook gas/licht inschatting in en selecteer vlug de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk binnen no-time de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Haler afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuwerbrug aan den Rijn?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Nieuwerbrug aan den Rijn juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nieuwerbrug aan den Rijn? Op deze pagina lees je een opsomming met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 1850 kWh – 3800 kWh stroom en 1150 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: achterhaal zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuwerbrug aan den Rijn. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij alle tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude energiepakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. In de regel moet dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier geeft dit door aan de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nieuwerbrug aan den Rijn. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie-aanbieder Qurrent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Remeha, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Nieuwerbrug aan den Rijn en bezuinig op gas en licht!