Energieleveranciers Ypecolsga Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ypecolsga vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Allure Energie en MAIN Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en zonder problemen. Op deze pagina vind jij praktische gegevens en support ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ypecolsga

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ypecolsga? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden enkele organisaties een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €135 tot €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Hichtum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ypecolsga juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een lijst met de beste energieleveranciers. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Engie tot aan MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ypecolsga

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Ypecolsga vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en zoek probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en signaleer eenvoudig de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Rietmolen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ypecolsga?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Ypecolsga juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ypecolsga? Op deze pagina lees je een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie en ook Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 1650 kWh – 4250 kWh stroom en 1050 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ypecolsga. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energiemaatschappij. Daarin vind je alle tarieven en extra regels (zoals leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen moet dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Ypecolsga. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Tevens incasseer jij de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “overstappen Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Intergas, AWB, Atag of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Ypecolsga

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Ypecolsga en bespaar op gas en licht!