Energieleveranciers Haler Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haler vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Huismerk Energie en MAIN Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze pagina vergaar je bruikbare gegevens en handreikingen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Haler

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Haler? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Ook moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder bieden flink wat maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €115 tot €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Rietmolen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haler mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een overzicht met de beste energieleveranciers. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Haler

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Haler vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en bekijk meteen de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en achterhaal onmiddellijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Asten afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Haler?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Haler mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Haler? Nu vind jij een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie, NLE + ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 1950 kWh t/m 2850 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Haler. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde leverancier. Daarin bekijk je alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Haler. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Tevens ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “NLE kosten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Leudal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Atag, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Haler

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Haler en betaal minder voor gas en licht!