Energieleveranciers Nieuwehorne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwehorne vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die jij via de sites van onder andere Budget Energie of NLE kan scoren. Overstappen gaat simpel en vlug. Hieronder lees je handige toelichtingen en support ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwehorne

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nieuwehorne? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroom consumptie en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht: het telt allemaal mee. Verder hanteren enkele leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €85 tot +/- €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wytgaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwehorne mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop vind je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan Oxxio.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €485 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwehorne

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan men meteen energieprijzen Nieuwehorne vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en ontdek eenvoudig de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Haelen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuwehorne?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nieuwehorne mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuwehorne? Hier check je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent en natuurlijk Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1900 kWh – 3050 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nieuwehorne. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin tref je afgesproken prijzen en voorwaarden (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige pakket zal worden beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Nieuwehorne. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Oxxio“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Heerenveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Remeha, Nefit, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie reduceert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nieuwehorne

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuwehorne en betaal minder voor gas en licht!