Energieleveranciers Nieuwegein Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwegein vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Energiedirect.nl of Qwint kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina lees je nuttige aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwegein

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwegein? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: verbruik (kWh en m3) en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken veel bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €135 tot €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Wyns.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwegein juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Hierna tref jij een tabel met relevante energieleveranciers. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Problemen bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van DELTA tot Pure Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwegein

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kan men rap energieprijzen Nieuwegein vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Haastrecht afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nieuwegein?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nieuwegein juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuwegein? Hieronder check je een tabel met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio met een verbruik van 2000 kWh t/m 3500 kWh stroom en 1350 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek altijd de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuwegein. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven lees jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw lopende energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieleverancier. In de regel moet dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Nieuwegein. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Voorts incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “energie-aanbieder Vattenfall“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Nieuwegein.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuwegein

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuwegein en bezuinig op gas en licht!