Energieleveranciers Haastrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haastrecht vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke aanbiedingen die jij via de sites van aanbieders zoals Eneco of Vandebron kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hier vind je functionele toelichtingen en adviezen voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Haastrecht

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Haastrecht? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €135 t/m €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ried.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haastrecht juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Eneco tot en met Innova Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Haastrecht

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze speciale vergelijker kun je binnen no-time energieprijzen Haastrecht vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en selecteer binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check direct de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Asch afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Haastrecht?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Haastrecht juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Haastrecht? Op de site doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 1700 kWh tot 3800 kWh stroom plus 900 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Haastrecht. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief bekijk jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaliter gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Haastrecht. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “HVC kosten“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Vlist.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Nefit, Atag, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Haastrecht

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Haastrecht en bespaar op gas en licht!