Energieleveranciers Asch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Asch vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Budget Energie of Innova Energie kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en rap. Op energieleverancieractie.nl vind je handige gegevens en support dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Asch

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Asch? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en postcode. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook schenken veel organisaties een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €145 tot +/- €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Kollumerzwaag.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Asch februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens vind je een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hier check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €385 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Asch

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kun je probleemloos energieprijzen Asch vergelijken. Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in, en bekijk moeiteloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en check vlug de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Sommelsdijk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Asch?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Asch februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Asch? Nu doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent met een verbruik van 1750 kWh t/m 2700 kWh stroom plus 1150 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: check uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Asch. Als het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieaanbieder. Daarin vind je de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het vorige energiepakket wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Asch. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Energieflex contract afsluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Buren.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Asch

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Asch en bespaar op gas en licht!