Energieleveranciers Sommelsdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sommelsdijk vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Huismerk Energie en Vrijopnaam ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Hier doorzoek jij nuttige toelichtingen en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sommelsdijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Sommelsdijk? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren veel leveranciers een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Delfstrahuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sommelsdijk april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan tref jij een overzicht met de beste energie aanbieders. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van E.ON tot aan Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sommelsdijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van de vergelijker kun je probleemloos energieprijzen Sommelsdijk vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Maren-Kessel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Sommelsdijk?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Sommelsdijk april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Sommelsdijk? Op deze website vind je een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1700 kWh – 4500 kWh stroom en 900 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Sommelsdijk. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energiemaatschappij. Daarin bekijk jij de prijzen en kleine lettertjes (onder andere leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Je huidige contract wordt stopgezet. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Sommelsdijk. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts ontvang jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “welkomstpremie Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Goeree-Overflakkee.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Sommelsdijk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Sommelsdijk en betaal minder voor gas en licht!