Energieleveranciers Delfstrahuizen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Delfstrahuizen vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site vind je nuttige toelichtingen en adviezen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Delfstrahuizen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Delfstrahuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: energieconsumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Tevens verstrekken de meeste bedrijven een gulle welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €110 tot €285. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Niehove.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Delfstrahuizen mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Dan tref jij een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Delfstrahuizen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Delfstrahuizen vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en vind snel het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk ogenblikkelijk de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Warten afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Delfstrahuizen?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Delfstrahuizen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Delfstrahuizen? Onder dit stukje vind jij een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent maar ook Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2150 kWh – 3600 kWh stroom en 1200 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: controleer altijd de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Delfstrahuizen. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieleverancier. Daarin bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw lopende contract zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Normaliter doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan de eerdere aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Delfstrahuizen. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Tevens incasseren jullie de eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Cogas actie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente De Friese Meren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Delfstrahuizen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Delfstrahuizen en bespaar op gas en licht!