Energieleveranciers Niehove Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Niehove vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en prettig. Hieronder bekijk je toepasbare feiten en handreikingen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Niehove

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Niehove? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energiekosten. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien schenken sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €165 t/m €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Witte Paarden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Niehove juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Vervolgens check je een lijst met de beste energiebedrijven. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot en met Qwint.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €285 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Niehove

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Niehove vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en bekijk rap de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Groeningen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Niehove?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Niehove juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Niehove? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 2200 kWh t/m 2800 kWh stroom en 750 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk wel de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Niehove. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven zie je afgesproken prijzen en extra regels (onder andere vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende energiepakket wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. Dikwijls gebeurt dit zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Niehove. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “energiebedrijf Stedin“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zuidhorn.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, AWB, Vaillant, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Niehove

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Niehove en bespaar op gas en licht!