Energieleveranciers Maren-Kessel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maren-Kessel vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die jij via de sites van bijv. Anode Energie of MAIN Energie kan scoren. Het oversluiten gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vergaar je handige details en support voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Maren-Kessel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Maren-Kessel? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Ook moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden sommige maatschappijen een royale welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €130 tot €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Warten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maren-Kessel juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een opsomming met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 625 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Maren-Kessel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze zoekmachine kun je snel energieprijzen Maren-Kessel vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen hiernaast en achterhaal snel de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Exloërveen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Maren-Kessel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Maren-Kessel juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Maren-Kessel? Op deze pagina vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio gerekend met een verbruik van 1650 kWh tot 4050 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Maren-Kessel. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen aanbieder. Daarin zie je de kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieaanbieder. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Maren-Kessel. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “korting bij Stedin“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oss.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Nefit, Intergas, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te beperken kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Maren-Kessel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Maren-Kessel en bespaar op gas en licht!