Energieleveranciers Nieuw-Weerdinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Weerdinge vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle speciale acties die je niet via de website van bedrijven als Clean Energy of Vandebron kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site lees je functionele feiten en support ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw-Weerdinge

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuw-Weerdinge? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieverbruik en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken de meeste aanbieders een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Wormer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Weerdinge juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op de site tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.175 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Energieflex tot Vattenfall.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Weerdinge

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. energieleverancieractie.nl kun jij binnen no-time energieprijzen Nieuw-Weerdinge vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Haaksbergen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nieuw-Weerdinge?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Weerdinge juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nieuw-Weerdinge? Op deze pagina check je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Eneco en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 2650 kWh stroom plus 1250 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: controleer wel de condities van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuw-Weerdinge. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. Hierin lees jij alle tarieven en regelgeving (zoals energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nieuw-Weerdinge. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “energie-aanbieder Fenor“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Emmen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Intergas, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuw-Weerdinge

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Nieuw-Weerdinge en bespaar op gas en licht!