Energieleveranciers Nieuw-Schoonebeek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Schoonebeek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals E.ON en HVC kan afsluiten. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Op deze website vind je handige gegevens en hulp bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw-Schoonebeek

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nieuw-Schoonebeek? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €95 t/m €235. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Wommels.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Schoonebeek juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop volgt een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Schoonebeek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze tool kun jij probleemloos energieprijzen Nieuw-Schoonebeek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en selecteer probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen op deze pagina en achterhaal eenvoudig de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Gytsjerk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nieuw-Schoonebeek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Schoonebeek juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuw-Schoonebeek? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 800 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nieuw-Schoonebeek. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de aankomende organisatie. In dit schrijven zie je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Nieuw-Schoonebeek. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Energieflex“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste leveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Emmen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Intergas, Atag, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nieuw-Schoonebeek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Nieuw-Schoonebeek en betaal minder voor gas en licht!