Energieleveranciers Gytsjerk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gytsjerk vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Engie en HVC kunt gebruiken. Het oversluiten gaat handig en rap. Op de site bekijk je handige feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gytsjerk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Gytsjerk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven flink wat leveranciers een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €105 t/m €250. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Reusel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gytsjerk mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met relevante energiecontracten. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze website detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle erkende partijen vergelijken. Van Energieflex tot en met Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €395 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gytsjerk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kun je à la minute energieprijzen Gytsjerk vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en zoek rap de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en signaleer direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Annerveenschekanaal afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Gytsjerk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Gytsjerk mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Gytsjerk? Op deze website lees je een tabel met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent en natuurlijk Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2350 kWh tot 4150 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek wel de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Gytsjerk. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief lees jij de overeengekomen kosten en regelgeving (onder andere energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende energiecontract zal worden beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Gytsjerk. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Ook incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Clean Energy kosten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De aanbieders bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Tytsjerksteradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Nefit, Intergas, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Gytsjerk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Gytsjerk en bespaar op gas en licht!