Energieleveranciers Nieuw-Amsterdam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Amsterdam vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Essent of Vandebron kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op de site vergaar je nuttige aanwijzingen en adviezen t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuw-Amsterdam

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw-Amsterdam? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gas consumptie en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €115 tot €275. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wognum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Amsterdam april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €315 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Amsterdam

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze zoekmachine kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Nieuw-Amsterdam vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en signaleer direct de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Grootebroek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nieuw-Amsterdam?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Amsterdam april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nieuw-Amsterdam? Hier vind je een tabel met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice en ook Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 3400 kWh stroom plus 800 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: achterhaal altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuw-Amsterdam. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieleverancier. Aan de hand daarvan vind jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende energiecontract wordt stopgezet. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Doorgaans gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuw-Amsterdam. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarnaast krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie-aanbieder Budget Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Emmen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Intergas, Remeha, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik weet te beperken kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuw-Amsterdam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuw-Amsterdam en bezuinig op gas en licht!