Energieleveranciers Grootebroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grootebroek vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Allure Energie of Leon Zeewolde ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site vergaar je handige informatie en hulp ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Grootebroek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Grootebroek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden sommige aanbieders een royale welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €110 t/m €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Reitsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grootebroek mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle bekende partijen vergelijken. Van DELTA tot UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Grootebroek

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze tool kun jij snel energieprijzen Grootebroek vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en zoek à la minute de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zeker pakket? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal snel de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Angeren afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Grootebroek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Grootebroek mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Grootebroek? Hieronder lees je een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie + Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 4250 kWh stroom en 1100 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Grootebroek. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Grootebroek. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij incasseer jij een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Endinet Groep tarieven“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Stede Broec.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Nefit, Vaillant, Atag of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Grootebroek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Grootebroek en bespaar op gas en licht!