Energieleveranciers Angeren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Angeren vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Anode Energie of HVC kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vind je handige gegevens en tips bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Angeren

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Angeren? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €165 tot €285. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Klijndijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Angeren juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarna vind je een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Energieflex tot aan NLE.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €365 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Angeren

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door energieleverancieractie.nl kan jij meteen energieprijzen Angeren vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en vind meteen de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en ontdek snel de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Slijk-Ewijk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Angeren?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Angeren juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Angeren? Onder dit stukje vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent en natuurlijk Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 3200 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: controleer zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Angeren. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde maatschappij. Hierin vind je de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je werkende energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Angeren. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Vrijopnaam contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Lingewaard.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Angeren

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Angeren en bespaar op gas en licht!