Energieleveranciers Klijndijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Klijndijk vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale welkomstacties die je niet via de website van aanbieders zoals Energieflex en Oxxio ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en rap. Hier doorzoek jij functionele details en support bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Klijndijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Klijndijk? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Daarnaast schenken flink wat organisaties een royale welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ternaard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Klijndijk juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna check je een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met NLE.

Besparen op de energienota

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €445 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Klijndijk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze zoekmachine kan jij probleemloos energieprijzen Klijndijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en selecteer moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk vlug de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in De Tike afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Klijndijk?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Klijndijk juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Klijndijk? Op deze website bekijk je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie maar ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1600 kWh tot 4500 kWh stroom en 1000 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: check altijd de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Klijndijk. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de aankomende organisatie. In dit schrijven bekijk je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Klijndijk. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Bovendien ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “prijzen vergelijken van Pure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Klijndijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Klijndijk en bespaar op gas en licht!