Energieleveranciers Niebert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Niebert vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Eneco of Pure Energie ontvangt. Het oversluiten gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site doorzoek jij praktische feiten en adviezen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Niebert

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Niebert? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden de meeste aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €90 – €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Witmarsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aardig complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Niebert mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Essent tot Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Niebert

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kunnen jullie à la minute energieprijzen Niebert vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en bekijk moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind à la minute de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Groenekan afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Niebert?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Niebert mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Niebert? Hier bekijk je een aantal van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco en natuurlijk Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1950 kWh t/m 4450 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Niebert. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin bekijk je alle tarieven en extra regels (zoals verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Het werkende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige aanbieder. Doorgaans moet dit vlak voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Niebert. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “energiebedrijf Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Marum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Nefit, AWB, Vaillant, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Niebert

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Niebert en betaal minder voor gas en licht!