Energieleveranciers Nibbixwoud Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nibbixwoud vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals Greenchoice en Pure Energie kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site doorzoek jij bruikbare details en support ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nibbixwoud

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nibbixwoud? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren veel bedrijven een gulle welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €100 t/m €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Witharen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nibbixwoud april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Engie tot Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nibbixwoud

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van de vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Nibbixwoud vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en vind binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Groede afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nibbixwoud?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Nibbixwoud april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nibbixwoud? Op deze website vind jij een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2450 kWh – 4300 kWh stroom en 700 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nibbixwoud. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief vind je de kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende energiecontract zal worden beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige aanbieder. Meestal dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nibbixwoud. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Daarnaast krijg je de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “energiebedrijf Liander“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Medemblik.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nibbixwoud

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Nibbixwoud en bespaar op gas en licht!