Energieleveranciers Groede Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Groede vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld DELTA en NLE kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en probleemloos. Op de site doorzoek jij functionele feiten en tips bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Groede

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Groede? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven veel leveranciers een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €135 tot €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ransdaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Groede juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op de site vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende organisaties vergelijken. Van DELTA tot en met Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Groede

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van de vergelijker kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Groede vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en vind vlug de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en ontdek meteen de beste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Amstenrade afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Groede?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Groede juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Groede? Hier vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent + Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent berekend met een consumptie van 2400 kWh – 4450 kWh stroom en 900 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Groede. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande maatschappij. Daarin zie je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Je vorige contract wordt beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande leverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Groede. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment corrigeren. Bovendien ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Pure Energie tarieven“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Sluis.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een AWB, Vaillant, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Groede

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Groede en bespaar op gas en licht!