Energieleveranciers Naarden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Naarden vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals Fenor en Oxxio kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op deze website vind jij bruikbare feiten en support ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Naarden

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Naarden? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen veel leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €185 tot +/- €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Winkel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Naarden juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Dan vind je een lijst met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot NLE.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Naarden

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Naarden vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en selecteer onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Gouda afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Naarden?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Naarden juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Naarden? Onder dit stukje vind je een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie maar uiteraard ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 3550 kWh stroom plus 750 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Naarden. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin zie je alle tarieven en extra regels (onder andere opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige pakket zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. In de regel moet dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Naarden. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarnaast krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energiebedrijf Greenchoice“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Naarden.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Naarden

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Naarden en betaal minder voor gas en licht!