Energieleveranciers Munstergeleen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Munstergeleen vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van aanbieders zoals Engie en Oxxio kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze website vergaar je nuttige gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Munstergeleen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Munstergeleen? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren veel bedrijven een royale welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €185 – €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wilnis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Munstergeleen april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Dan doorzoek je een lijst met de beste energie aanbieders. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 625 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Munstergeleen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via de vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Munstergeleen vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en vind onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check direct de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Goirle afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Munstergeleen?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Munstergeleen april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Munstergeleen? Hieronder check je een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 2500 kWh t/m 3650 kWh stroom en 1200 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Munstergeleen. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief zie je de prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige energiecontract zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. Meestal doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Munstergeleen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “energiebedrijf Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Sittard-Geleen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, Vaillant, AWB, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Munstergeleen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Munstergeleen en bespaar op gas en licht!