Energieleveranciers Goirle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goirle vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke acties die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond of HVC ontvangt. Het oversluiten gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site vind je nuttige aanwijzingen en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Goirle

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Goirle? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden de meeste organisaties een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €115 tot €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Poortugaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goirle februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop check je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hieronder bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot Oxxio.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Goirle

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze zoekmachine kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Goirle vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en vind onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk vlug de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Aldtsjerk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Goirle?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Goirle februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Goirle? Nu vind je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent + Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1750 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: check zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Goirle. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. Daarin bekijk je de prijzen en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige pakket wordt opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Dikwijls moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Goirle. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij krijg jij een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Budget Energie tarieven“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Goirle.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Remeha, Vaillant of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Goirle

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Goirle en betaal minder voor gas en licht!