Energieleveranciers Aldtsjerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aldtsjerk vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale welkomstacties die je niet via de website van onder andere Energieflex en Pure Energie ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Hier bekijk je nuttige aanwijzingen en adviezen bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Aldtsjerk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Aldtsjerk? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Verder moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken flink wat leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €165 tot +/- €220. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Kampen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aldtsjerk mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Hieronder tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Aldtsjerk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van de vergelijker kunnen jullie rap energieprijzen Aldtsjerk vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en selecteer snel de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Simonshaven afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Aldtsjerk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Aldtsjerk mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Aldtsjerk? Op deze website vind jij een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 1500 kWh tot 2750 kWh stroom en 1350 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Aldtsjerk. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende leverancier. Hierin bekijk jij de geldige tarieven en condities (zoals regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende contract wordt stopgezet. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige aanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Aldtsjerk. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Daarbij krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Westland Infra“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Tytsjerksteradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Aldtsjerk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Aldtsjerk en bezuinig op gas en licht!