Energieleveranciers Simonshaven Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Simonshaven vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Energieflex of Powerpeers kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder vind jij nuttige aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Simonshaven

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Simonshaven? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien geven de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €145 tot €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Dalfsen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Simonshaven mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Nadien check je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gedaan. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vattenfall.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Simonshaven

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Simonshaven vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en zoek ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind binnen no-time de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Loerbeek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Simonshaven?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Simonshaven mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Simonshaven? Nu doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1550 kWh t/m 3500 kWh stroom en 1050 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Simonshaven. Als je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen maatschappij. In dit schrijven bekijk jij alle tarieven en voorwaarden (onder andere vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende energiecontract wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande aanbieder. Normaliter moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan de “vroegere” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Simonshaven. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts incasseer je de eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “voordelig tarief Qurrent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Bernisse.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, AWB, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie reduceert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Simonshaven

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Simonshaven en bespaar op gas en licht!