Energieleveranciers Morra Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Morra vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. E.ON of Vrijopnaam kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat simpel en prettig. Op de site vergaar je nuttige details en support ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Morra

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Morra? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens gunnen flink wat bedrijven een royale welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 tot +/- €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Wildervank.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Morra mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna vind je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Innova Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €375 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Morra

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Morra vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en zoek onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vind meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Goedereede afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Morra?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Morra mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Morra? Onder dit stukje doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice maar ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check wel de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Morra. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. In deze mail of brief tref jij afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Morra. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Bovendien ontvangen jullie de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energiebedrijf Clean Energy“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Dongeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Morra

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Morra en betaal minder voor gas en licht!