Energieleveranciers Moordrecht Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Moordrecht vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Essent en Pure Energie kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze pagina lees je nuttige toelichtingen en support ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Moordrecht

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Moordrecht? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens gunnen enkele organisaties een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €120 tot €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wijster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Moordrecht april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna doorzoek je een overzicht met de beste energiebedrijven. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van DELTA tot Vandebron.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Moordrecht

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze zoekmachine kan men binnen no-time energieprijzen Moordrecht vergelijken. Geef je woongegevens en ook stoom/gas verbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Glimmen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Moordrecht?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Moordrecht april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Moordrecht? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2100 kWh t/m 2700 kWh stroom en 950 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: achterhaal wel de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Moordrecht. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieleverancier. In dit schrijven vind jij de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude energiepakket wordt stopgezet. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Moordrecht. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Ook incasseer jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “energiebedrijf Anode Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Zuidplas.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Moordrecht

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Moordrecht en bespaar op gas en licht!