Energieleveranciers Glimmen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Glimmen vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van bedrijven als Essent en Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen gaat handig en prettig. Op deze pagina vergaar je nuttige toelichtingen en support bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Glimmen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Glimmen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 t/m €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Pieterzijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Glimmen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan check je een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze pagina bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.200 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €275 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Glimmen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kun jij direct energieprijzen Glimmen vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en kies binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vind vlug de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Akersloot afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Glimmen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Glimmen juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Glimmen? Hieronder lees je een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent gerekend met een verbruik van 1850 kWh t/m 3550 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: doorzoek zeker even de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Glimmen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven tref je de prijzen en extra regels (denk aan aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige pakket wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Glimmen. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarnaast incasseer jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Westland Infra prijzen“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Haren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Glimmen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Glimmen en bespaar op gas en licht!