Energieleveranciers Montfoort Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Montfoort vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Anode Energie en Vandebron kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en snel. Op deze website doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en hulp voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Montfoort

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Montfoort? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken veel maatschappijen een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €170 – €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Wijnandsrade.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Montfoort april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een lijst met relevante energie aanbieders. Je ontdekt vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot en met Vattenfall.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Montfoort

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze zoekmachine kun jij moeiteloos energieprijzen Montfoort vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en bekijk moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en check direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Giethoorn afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Montfoort?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Montfoort april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Montfoort? Op deze website check je een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 1950 kWh tot 3700 kWh stroom en 800 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer wel de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Montfoort. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief zie jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaal gesproken moet dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Montfoort. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “energieleverancier RENDO Netwerken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Montfoort.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Vaillant, Atag, Remeha of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Montfoort

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Montfoort en betaal minder voor gas en licht!